Online booking

Bruttolønsordning eller sundhedsordning

Vores engagement og behandlinger er fantastiske, så vi er glade for, at også vores betalingsvilkår oser så meget af sund fornuft, at det er svært at sige nej til vores tilbud. Hos Falkenberg Massage betaler du nemlig kun for de medarbejdere, som er tilmeldt din virksomheds sundhedsordning eller bruttolønsordning, og ikke for virksomhedens samlede antal medarbejdere.

Mange medarbejdere er oprigtigt glade for, at de via en bruttolønsordning på arbejdspladsen kan købe behandlingerne skattefrit. Nogle virksomheder vælger at bidrage ved at stille arbejdstiden gratis til rådighed. Andre henviser til at medarbejderne bruger pauser eller flextid til at blive behandlet i.

Interessen for at betale hele udgiften er dog støt stigende blandt virksomheder, som er opmærksomme på, at de til gengæld oplever lavere sygefravær, mere effektive medarbejdere og større arbejdsglæde. Derfor tilbyder en række virksomheder deres medarbejdere en sundhedsordning, hvor både behandling og arbejdstid stilles gratis til rådighed.
 
Har din virksomhed blot fire medarbejdere, som ønsker at deltage i en sundhedsordning eller bruttolønsordning indgår vi gerne i dialog med henblik på et fast tilbud. Den øvre grænse for tilmeldte medarbejdere rammer vi aldrig. Vi trækker nemlig på et landsdækkende netværk af dygtige behandlere og kan derfor tilbyde firmamassage til enhver størrelse virksomhed.

Kontakt os for en professionel massageordning