Online booking

Massageordning favner bredt

Det er måske lidt misvisende at kalde en aftale med Falkenberg Massage for en massageordning, for vi tilbyder også tre andre typer behandlinger, der er effektive til at behandle og forebygge skader.

 

Hvilke behandlinger rummer en massageordning?

Vi kalder vores aftale med jer en massageordning fordi vi udfører tre typer massage:

  • Dybdegående massage

  • Forebyggende massage

I kan også - stadig inden for jeres aftale om massageordning – vælge effektive behandlinger i form af

  • Zoneterapi

  • Kranio sakral terapi

  • Akupunktur

Effekten af vores behandlinger vil I høre positivt om fra kollegerne, allerede kort tid efter at Falkenberg Massage går i gang med at behandle jer.
 
Vi benytter kun kvalificerede, uddannede behandlere, som arbejder effektivt og resultatorienteret, så ingen spilder deres tid på at benytte vores massageordning.

Kontakt os
 

Sammensæt jeres massageordning af disse effektive behandlingstyper:
 

Dybdegående massage

Med dybdegående massage behandler vores dygtige massører skader, som giver medarbejderne smerter og mindre energi. Hovedpine, muskelskader, ondt i ryggen samt musearm gør det svært at yde optimalt på jobbet. Med den rette massage behandles skaderne skånsomt og giver medarbejderne øget velvære.

 

Forebyggende massage

Skader i kroppen kommer snigende ved forkerte belastninger eller dårlige arbejdsstillinger. Med forebyggende massage forhindrer vores dygtige behandlere at skaderne opstår. Medarbejderne vil desuden føle et øget velvære, fordi kroppen får hjælp til at yde sit bedste på grund af massagen.

 

Akupunktur

Behandlinger med akupunktur-nåle har vist sig at give en bedring ved lidelser som gigt, hovedpine, rygsmerter, musearm og højt blodtryk.
Akupunktur gør ikke ondt. Behandlingerne er både helbredende og smertelindrende. Akupunktur anvendes blandt andet til at lindre smerter under fødsler.

 

Zoneterapi

Ved zoneterapi aktiveres kroppens zoner på fødderne med tryk for at helbrede eller forebygge ubalancer og sygdomme.
Zoneterapi bruges til behandling af for eksempel smerter i muskler og led, hovedpine, stress samt hyppig influenza eller forkølelse og halsproblemer.

 

Kranio sakral terapi

Kranio Sakral Terapi er en blid behandlingsform, hvor man med lette tryk afspænder kraniet og hele nervesystemet.
Et anspændt nervesystem kan give symptomer som stress, hovedpine, muskelsmerter og koncentrationsbesvær.

  

Vælg selv, hvor tit i vil have massageordning

I bestemmer selv, hvor tit I vil modtage behandlinger. Vi tilpasser jeres massageordning til jer.
 
Når I skal vælge den bedste massageordning til jeres arbejdsplads, skal I være opmærksomme på, at varigheden af hver behandling er meget afgørende for, om der sker fremskridt i medarbejderens tilstand.
 
Vi reserverer altid mindst 30 minutter til hver klient, for at vi kan nå at arbejde seriøst med behandlingen.

Alle behandlinger foregår på selve arbejdspladsen i arbejdstiden. Vi medbringer selv massagebriks, lagner, håndklæder, olier og alt øvrigt tilbehør. Vi beder blot om, at virksomheden stiller et lokale til rådighed for jeres massageordning i de timer, vi behandler.

Ring på tlf. 70 200 726 eller bliv kontaktet, så vi kan høre, hvordan jeres massageordning skal se ud.