Online booking

Falkenberg Massage

Firmamassage over hele landet

Falkenberg Massage behandler og forebygger arbejdsskader via firmaordninger hos virksomheder over hele landet. Siden 2007 har vi tilbudt firmamassage samt andre behandlinger i form af sundhedsordninger til små og helt store virksomheder.


Er jobmassage et dyrt personalegode?

Det er vores erfaring, at firmamassage og vores øvrige behandlingsformer er blandt de billigste og mest indbringende personalegoder, din virksomhed kan investere i. Det er også det indtryk, vi får, når vi ser på, hvad vores kunder siger om os.

Vores gode service og firmaets fleksibilitet er blandt de fremtrædende styrker, som kunderne fremhæver, ved Falkenberg Massage. Det er indehaver Henrik Falkenberg naturligvis stolt af, for det er kvaliteter, som firmaet har meget fokus på i alle vores aftaler om jobmassage.


Vælg professionel jobmassage

Først og fremmest er det dog kvaliteten af behandlingerne, vi lægger vægt på. Den skal være i orden. Som certificeret og lægeeksamineret sportsmassør er det Henrik Falkenbergs kæphest, at folk, der betaler for f.eks. jobmassage, skal have en professionel behandling.

Når en virksomhed sætter tid af til jobmassage, så deres medarbejdere får behandlet og forebygget skader, er det en gestus, der bekræfter omsorg for medarbejderen. Denne omsorg tager Falkenberg Massage seriøst, og derfor arbejder vores udvalgte massører og øvrige behandlere topprofessionelt - akkurat som de kunder, vi kommer ud til.

Aftal et møde på tlf. 70 200 726 og hør, hvordan jobmassage også vil være fordel for din virksomhed.