Online booking

Jobmassage forebygger sygefravær

Det er enkelt at gøre noget effektivt for at mindske sygefravær blandt medarbejderne på din arbejdsplads. Jobmassage og de andre behandlinger, vi tilbyder jer, giver god effekt. Det hører vi ofte fra vores kunder over hele landet.

Med en fast aftale om jobmassage gør I aktivt noget godt for jeres helbred og sundheden på arbejdspladsen.


Hvorfor skal vi tilbyde de ansatte jobmassage?

Når kroppen gør ondt, går det ud over humøret, energien og koncentrationen. Det er et faktum, at smerter forårsaget af arbejdsstillinger, ensformigt arbejde eller sportsskader giver et højt sygefravær og mindre effektivitet blandt dine kollegaer og medarbejdere. Det er skidt for produktiviteten og arbejdsrytmen i din virksomhed. Løsningen er en aftale med Falkenberg Massage om jobmassage.

Skriv eller ring på tlf. 70 200 726 og kom et skridt nærmere på at mindske jeres sygefravær.


Hvordan foregår jobmassage?

En firmaaftale om jobmassage kan gælde alle eller enkelte af medarbejderne. Behandlingerne foregår hos jer i arbejdstiden. Vi medbringer selv alt, hvad vi skal bruge.

Vi har dygtige behandlere klar på alle tider af døgnet, så også skifteholdsmedarbejdere kan få glæde af jobmassage, der forebygger smerter og sygefravær.

Alle virksomheder med mellem 4 og 5000 ansatte kan få en attraktiv aftale om jobmassage hos Falkenberg Massage. Vi er landsdækkende, så har I afdelinger flere steder i Danmark, sørger vi for, at alle medarbejdere får en ensartet ydelse.

Vores opgave er at behandle og forebygge smerter med henblik på at mindske sygefraværet i virksomheden og øge medarbejdernes arbejdsglæde. Det kan vi gøre, fordi vores behandlere er dygtige og meget erfarne i at finde, afhjælpe og forebygge skader.


Er jobmassage besværlig at administrere?

Det er nemt og attraktivt at have en aftale om jobmassage med Falkenberg Massage. Vi gør et stort arbejde for at mindske de administrative opgaver for vores kunder i forbindelse med tilmelding og betaling af vores behandlinger.

I får vores hjælp til at udfærdige samarbejdsaftaler om jeres jobmassage med virksomhedens medarbejdere.

Deltagerne i jeres massageordning får gratis stillet et online booking-system til rådighed, så det er nemt for alle selv at booke tider til jobmassage.


Hvem betaler for jobmassage?

Skal medarbejderne selv betale for jobmassage via en bruttolønsordning, eller er din virksomhed klar til at betale for en værdifuld sundhedsordning. Der er mange måder at sammensætte ordningen på, og vi deler gerne vores erfaringer, så I får en individuelt tilpasset løsning.
 
Med en aftale om jobmassage får medarbejderne behandlet alle former for smerter, for eksempel musearm, nakkesmerter, spændingshovedpine, sportsskader og ondt i ryggen.

Uanset hvor smerterne stammer fra, er de medvirkende til sygefravær og en forringet arbejdsindsats. Det er dyrt, ikke at gøre noget for øget velvære på arbejdspladsen. Start med at kontakte os, og få flere oplysninger og priser på jobmassage.

Skriv eller ring på tlf. 70 200 726 og kom et skridt nærmere på at mindske jeres sygefravær.